ÜZENŐFAL 


ÜZENŐFAL: A KÖZVETLEN KAPCSOLATTEREMTÉS LEHETŐSÉGE A MAGYARORSZÁGON ÉLŐ ÉS A KÜLFÖLDÖN ÉLŐ, KÜLFÖLDÖN  DOLGOZÓ MAGYAROK KÖZÖTT BÁRMILYEN TÉMÁBAN.

Üzenetek külföldön élő és dolgozó magyarok számára befektetőktől, akik közreműködéssel vagy közreműködés nélkül tőkével beszállnának magyarok által működtetett angliai, ausztriai, németországi építőipari, kereskedelmi vállalkozásokba.

Tőkével és közreműködéssel  csatlakoznának magyarok által működtetett ausztriai, németországi, hollandiai szálláshely szolgáltatással illetve más jellegű szolgáltatással foglalkozó vállalkozásokhoz.

Üzenetek külföldön élő és dolgozó magyarokhoz, segítséget, közreműködést kérve szálláshely, ellátás és programok szervezése vonatkozásában, pár hétre nyelvgyakorlás céljából Németországba, Angliába utazni szándékozóktól, illetve az utazásukat szervező nyelvtanároktól. 

Külföldön élő magyaroknak szóló ismerkedési célú üzenetek.

Szálláscserés üdüléshez partnereket kereső fiatal, középkorú és idős magyarok üzenetei, akik külföldön élő magyarok segítségét kérik ottani partnerek megtalálásához, akikkel kölcsönösen vendégül látnák egymást üdülés  
céljából.

Külföldön élő és dolgozó magyarok üzenetei Magyarországon élő magyaroknak külföldi munkalehetőséggel, szállásadással, kinti nyelvgyakorlással, ismerkedéssel, közös külföldi vállalkozás alapításával-működtetésével kapcsolatban és a szálláscserés üdülések közvetítése, szervezése vonatkozásában.

ÜZENETEK a kulfoldimunka@civmedia.hu email címre küldhetők. Az üzenetek eredeti vagy szerkesztett változatának közzétételéről a szerkesztők döntenek. Amennyiben szükséges emailben egyeztetnek az üzenetet beküldővel.


ÜZENETEK 

Az üzeneteket feladók elérhetősége  a Nick névre kattintva megnyíló aloldalon lesz olvasható.
KRISZTIÁN


Nyelvtanár vagyok és Németországban élő magyarokkal szeretném felvenni a kapcsolatot, akik a német nyelv gyakorlására pár hetes németországi tartózkodás megszervezésében segítséget tudnának nyújtani tanítványaimnak. A tanítványok között vannak diákok és felnőttek is akiknek egy része külföldi munkavállalásra készül. A németországi tartózkodás megszervezése alatt ottani szállás, ellátás biztosítását és a folyamatos nyelvgyakorlásra alkalmat adó programok megszervezését értem. Erről kérnék egy ismertetőt és egy árajánlatot, hogy mibe kerülne egy hétre, két hétre vagy hosszabb időre.

EDINA

Olyan Angliában élő magyarokat keresek, akik vállalják, hogy külföldi munkavállalásra készülő magyarokat fogadnak egy vagy két hétre, szállást biztosítanak, megismertetik őket az ottani körülményekkel, a köznapi élettel, intézni valókkal és eközben a kiutazóknak rövid valós környezetben törénő nyelvgyakorlásra is lehetőségük nyílik. Erről kérnék emailben egy árajánlatot, rövid tájékoztatót, szállásról és a kint tartozkódás programjának összeállításáról, hogy az a leghasznosabban segítse a kiutazót. Egy olyan ismertető legyen ami a próbaútra készülő számára is odaadható és elégséges tájékoztatást jelent.

BALÁZS-ZSÓFI

Külföldön dolgozó magyarok, tudtok segíteni helyi hirdetéssel, ismerőseiteken keresztül?
Mi egyetemista és már dolgozó fiatalokból álló baráti társaság vagyunk vendégül látnánk hasonló korú fiatalokat közös bulizásra, baráti társaság bővítésére Németországból, Ausztriából. Szállást, ellátást megoldjuk. Németül, angolul beszélünk. Viszonzásként hasonló vendéglátást várunk.

KÖLCSÖNÖSEN ELŐNYÖS

Tőkével beszállnék ausztriai szálláshelyet üzemeltető magyar tulajdonú vállalkozásba. Beszélek németül, angolul, megegyezés szerinti közreműködést is vállalnék. Folyamatosan tudnék Magyarországról vendégeket biztosítani. Rövid tájékoztató emailt várok, a részleteket vagy Budapesten vagy Ausztriában egyeztetett helyen megbeszéljük.

ELEONÓRA

Nyugdíjas egyedülálló hölgy vagyok. Külföldi barátnőket keresek, jól beszélek németül. 
Szívesen látnék vendégül német, osztrák nyugdíjas hölgyet, szállást, teljes ellátást, nívós programokat biztosítva. Cserébe hasonló minőségű csereüdülést kérek. Megköszönném ha ebben kint élő magyarok segítenének, valamilyen módon honorálnám.

SÁRA 

Angliában keresek olyan kint dolgozó, kint élő magyart, aki szállást tudna biztosítani egy hetes, két hetes vagy akár hosszabb időszakra középiskolásnak illetve főiskolásnak, egyben olyan programokat szervezne, amelyek során tudják gyakorolni az angol nyelvet anyanyelvi környezetben a köznapi életben. Erre árajánlatot kérek és a szállás, ellátás, a programok vonatkozásában rövid ismertetést, illetve rövid bemutatkozást.

ELEMÉR 

Nyugdíjas vagyok, tőkével társulnék külföldi, főként németországi,  magyar tulajdonosok által működtetett építőipari vállalkozásba. Közreműködést is vállalnék, olyan szinten, hogy itthon toboroznám az új munkaerőt, vagy azok pótlását akik hazajöttek, intézném az ezzel kapcsolatos itthoni dolgokat. Aktív koromból van tapasztalatom ilyen szervezésben.

BÁLINT ÉS RÓZA 

Középkorú vállalkozó házaspár vagyunk. Csereüdülés céljából keresünk hasonló korú magyar párt, akik Londonban élnek és dolgoznak. Vendégül látnánk őket egy hétre balatoni üdülőnkben és Budapesten, ők meg minket Londonban hasonló feltételekkel.

DENTÁL 

Főként külföldieket kezelő budapesti fogászati centrum vagyunk. Olyan berlini, müncheni magyar ingatlanközvetítővel szeretnénk kapcsolatot keresni, aki segíteni tudna Berlinben, Münchenben fogorvosi rendelőnek alkalmas bérleményt találni forgalmas és nívós helyen. Emailben kérünk rövid bemutatkozást és tájékoztatást.

ÁDÁM:

Középkorú, elfoglalt, németül, angolul jól beszélő diplomás magyar üzletember vagyok. 
Németországban élő negyvenes csinos magyar hölgyet keresek, aki segítene németországi üzleti kirendeltségem megszervezésében. Emailben és telefonon egyeztetnénk a részleteket, majd egy közös adriai nyaraláson véglgesítenénk a koncepciót.

HÁROM GRÁCIA 

28, 32, 35 éves barátnők vagyunk. Németül, angolul beszélünk. Ismerkedés céljából vendégül látnánk csereüdülésre 33-45 év közötti Németországban, Ausztriában élő és dolgozó magyarokat, osztrák, német barátaikkal együtt. Nem baj ha többen jöttök, nekünk is vannak további barátnőink is. Nagy buli kerekedhet. Szállást, ellátást biztosítunk, jó programokat szervezünk. Viszonzásként hasonló csereüdülést várunk, de számunkra elsődleges a kapcsolatteremtés. Fényképes bemutatkozó leveleket várunk.

PERSPEKTÍVA 

Középkorú magyar házaspár Németországban élő és tevékenykedő magyar vállalkozó házaspárt látna vendégül a nyáron, akár több hétre, nívós szállást, teljes ellátást biztosítva. Kapcsolatot keresünk, külföldi munkában, vállalkozásban gondolkodunk. Sok programot szerveznénk, sok szórakozással. Garantáltan jó üdülés lenne. Összekötnénk a hasznost a kellemessel. Viszonzásként hasonló feltételekkel kérünk csereüdülést.

NYUGDÍJAS CSEREÜDÜLÉS

Olyan Németországban és Ausztriában élő magyarokkal keresünk kapcsolatot, akik tudnának segíteni német és osztrák nyugdíjas partnerekkel való csereüdülés megszervezésében. Szállást és teljes ellátást biztosítunk a német és osztrák nyugdíjasoknak, ugyanezt várjuk cserébe. Szeretnénk ha a nyugdíjas társaságunk, baráti körünk külföldiekkel is bővülne. Aki segítene ebben méltányos díjat fizetnénk a közvetítésért.

BIZNISZ

Magyarországi befektetőket képviselünk és német, holland, osztrák, belga, francia befektetési lehetőségeket keresünk partnereink számára. Elsősorban olyan vállalkozásokban vásárolnának befektetőink üzletrészt, amely magyarok tulajdonában van illetve magyarok működtetik. Szóba jöhet építőipar, kereskedelem, szolgáltatás.

DOROTTYA 

Csinos, 35 éves, diplomás budapesti nő vagyok. Nem rossz itt nekem, de külföldi munkában és letelepedésben gondolkodom és nem akarok csak úgy belevágni. Szívesen megismerkednék Londonban élő magyar diplomás férfival, akinek jó állása van vagy vállalkozó és aki szerencsés esetben a párom lehetne. Segítsünk a szerencsének! Londonban vagy környékén élő magyar férfiak fényképes bemutatkozó levelét várom 50 éves korig.

ALEX 

Bécsben élő, panziót működtető negyvenes magyar vállalkozó vagyok és az angol, német mellett keleti nyelveket is beszélő csinos, korban hozzám illő hölgy ismeretségét keresem. Amennyiben működik a kémia több is lehet üzleti kapcsolatnál. 

KONTAKT 

Most induló társkereső és szálláscserés üdülést szervező vállalkozásba keresek Angliában, Írországban, Hollandiában, Belgiumban, Németországban, Franciaországban, Ausztriában élő a nyelvet jól beszélő, jól kommunikáló magyar nőket, akár férfiakat, akik közreműködnének az ottani kapcsolatépítésben. Magyarországon a fiatalok, középkorúak, idősek körében is sokan ismerkednének külföldiekkel, akár tartós kapcsolat, akár csak egy csereüdülés, akár csak barátság céljából. Ehhez a weboldal és az alap szerkezeti struktúra megvan, a külföldi kontaktokat kell kiépíteni. Jelentkezni emailben.

NYELVISKOLA

Német és angol nyelvet tanító nyelviskola vagyunk, akik azzal szeretnék bővíteni tevékenységüket, hogy a kurzus utolsó hetében külföldi nyelvgyakorlást szervezünk. Ehhez helyi szinten megfelelő szállás kell, ellátás, pl. étkezés szervezése és programok előkészítése. Olyan külföldi magyarokat keresünk - ausztriai, németországi, angliai, írországi - akik ebben partnerek lennének. Értve ezalatt, hogy megszervezik a szállást, a reggeliztetést, tízóraira szendvicsek készítését, valahol az ebédelést és így tovább a napi étkezést. 8-10 fős csoportokban gondolkodunk, plusz a tanár. Olyan programok kellenének, melyek a köznapi élet szegmensei alapján lehetőséget nyújtanak szinte minden szituációban a nyelvgyakorlásra. Erre egy koncepció és előzetes árajánlat jó lenne.

MUNKAERŐ KÖZVETÍTÉS 

Németországi építkezésekhez, gyári munkákhoz, kereskedelmi tevékenységhez - pl. árufeltöltő - , szolgáltatáshoz - pl. idősgondozás - szervezek munkaerő toborzást. Eddig egy cégnél csináltam, most önállósultam. Olyan hazai, magyarországi partnereket keresek akik a kapcsolódó feladatokat otthon elvégeznék. Értve ezalatt a folyamatos hirdetést, az előzetes szűréseket, egyeztetéseket, stb. Nem kell hozzá nyelvtudás. Jó szervezőkészség, magabiztos egyben bizalomkeltő és meggyőző kommunikáció viszont igen. Rövid bemutatkozó emailt várok.

GIRLS

Fiatal huszonéves lányokból álló baráti társaság vagyunk. Külföldön dolgozó magyar fiúkkal leveleznénk, akik segíteni tudnának a külföldi munkavállalás megszervezésében. A személyes ismerkedés egy több napos nagy balatoni bulin lenne. Amikor összeáll, hogy kik jönnének, kik lennének, akkor mi a szállást és a bulit szervezzük. 

LUCA 

Külföldön élő magyar családnál vállalnék házvezetőnői állást bentlakással. Ausztrában végeztem ilyen munkát. Tűrhetően beszélek németül, kicsit angolul.